SmitsVandenBroek

SmitsVandenBroek is een full service accountants- en advieskantoor in Weert, centraal gelegen op de grens van Limburg en Brabant.

SmitsVandenBroek is aangesloten bij het SRA (samenwerkingsverband van zelfstandige accountantskantoren) en het INAA (internationaal netwerk van onafhankelijke accountantskantoren).
Daarnaast bezit SmitsVandenBroek een eigen AFM (Autoriteit Financiële Markten) vergunning, waardoor zij wettelijke controleopdrachten mogen en kunnen uitvoeren.

Het dienstenaanbod is zeer uitgebreid. Naast de reguliere accountancy en fiscale werkzaamheden zijn er nog een viertal sterk vertegenwoordigde diensten. Dit betreft Financieringsbegeleiding, Business Controlling, Ondernemen op Curaçao en HR Advies & Personeelsdiensten. Hiermee kan de totale klantportefeuille van MKB relaties in de volle breedte worden geadviseerd.

Erwin Simons, fiscale vennoot, is specialist op het gebied van ondernemen op Curaçao. Het eiland biedt diverse voordelen voor ondernemers: het is een hub naar de Caribische regio en de Amerika’s, heeft voor de regio één van de best ontwikkelde economieën, de loonkosten zijn lager dan in Nederland en er bestaan aan aantal fiscale faciliteiten, die erg aantrekkelijk zijn je als bedrijf daar gevestigd is.

Frank Stultiens, vennoot van SmitsVandenBroek HR Advies & Personeelsdiensten, dat is opgericht in 2017, ontzorgt organisaties op het gebied van HR en personeelszaken door met zijn klanten mee te denken en te zoeken naar een passende mogelijkheid c.q. oplossing voor alle HR vraagstukken. De dienstverlening bestaat uit:

  • Arbeidsrechtelijk advies
  • Interim oplossingen
  • Arbo/Ziekteverzuim
  • (Harmonisatie) Arbeidsvoorwaarden en DD bij overnames
  • Coaching
  • OR/Medezeggenschap
  • Recruitment support

Frank Stultiens is tevens lid van het Expert Team van Abco Nederland voor HRM expertise.

Contactgegevens:

SmitsVandenBroek Adviseurs | Accountants
mr. Erwin Simons
e.simons@smitsvandenbroek.nl
06 – 53188430

SmitsVandenBroek HR Advies Personeelsdiensten
Frank Stultiens
hrm@smitsvandenbroek.nl
06 – 14374474

https://nl.linkedin.com/company/smitsvandenbroek
Actueel nieuwsbericht: https://www.smitsvandenbroek.nl/nieuws/hr-training-hr-met-business-sense/

Contactpersoon: mr. Erwin Simons
T: 06 – 53188430

Deel