“Speedmatch”

  • Ontmoet andere ondernemers
  • Vergroot je netwerk
  • Ervaar de juiste Match!

Schrijf je hier in voor deelname aan Speedmatch!

Wat is Speedmatch?

Vind je het leuk om andere ondernemers te ontmoeten? Dan is Speedmatch iets voor jou!
Het werkt heel simpel. Je vult hieronder je naam in, de naam van je bedrijf, woonplaats en e-mailadres en klik op verzenden. Vervolgens word je opgenomen in een besloten groep op LinkedIn.

Sneller een match met Speedmatch!

In deze groep komen dus allemaal ondernemers bij elkaar die het leuk vinden andere ondernemers te ontmoeten en elkaar beter te leren kennen. Je kan elkaar in de groep direct benaderen door een persoonlijk bericht te sturen. Mocht er van beide partijen interesse zijn dan kun je een afspraak maken met elkaar op een moment dat het beiden goed schikt. De locatie spreek je onderling af. Mogelijk ontmoet je op deze manier waardevolle contacten voor jouw bedrijf.

Speedmatch wordt aangeboden door ABCO Nederland en is voor iedereen toegankelijk, dus je hoeft geen lid van ABCO Nederland te zijn. Het enige wat je nodig hebt is een account op LinkedIn. Als je klikt op verzenden ga je akkoord dat ABCO Nederland jouw gegevens bewaart zolang je deelneemt aan Speedmatch. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om je uit te nodigen voor deelname aan de besloten groep op LinkedIn en niet zonder jouw toestemming aan derden verstrekt.

Kosteloos en geheel vrijblijvend

Het eerste jaar is geheel kosteloos en uiteraard vrijblijvend. Na 1 jaar stopt het automatisch. Voor het einde van het 1e jaar hebben we contact of je door wil gaan.

DOE MEE!!

2 + 14 =