Jolanda Noordzij

Jolanda Noordzij van KOERS Support is expert in Moneybird, Belastingen en Ondernemersadvies.

Koers Support staat voor zorgvuldige advisering en ondersteuning aan eenmanszaken en vof’s, zzp’ers en freelancers.
Ik heb een voorliefde voor deze ‘kleine’ ondernemer, die net zo goed als de MKB bedrijfsdirecteur, behoefte heeft aan ondersteuning op financieel gebied.

Ik help je rust te krijgen van de financiën, door te zorgen dat de administratie op orde is en de aangiftes voor de Belastingdienst juist zijn. Maar ook door je een spiegel voor te houden, als sparringspartner op te treden en je te voorzien van rekentools of relevante en recente fiscale informatie.

Daarnaast geef ik trainingen en workshops op het gebied van Moneybird, fiscaliteit, winstoptimalisatie en strategische keuzes. Meestal werk ik vanuit huis in Schijndel en online, maar deze presentaties verzorg ik liefst vanuit mijn werkplek in Veghel, waar ik niet alleen de beschikking heb over kantoorruimte, maar ook een mooie presentatieruimte met koffie en thee om hoek.

Ik ben universitair geschoold fiscalist met ruime werkervaring die varieert van fiscalist bij commerciële advieskantoren, ondernemersadvisering bij een grote bank, fiscalist bij de belastingdienst én economiedocent op het gymnasium. In mijn huidige werk komt ervaring van zo’n 25 jaar heel mooi bij elkaar.

Kortom:

– Neem je je bedrijf en financiën serieus

– Wil je geen zorgen (meer) over je financiën

– Wil je meer tijd voor het échte ondernemen

– Wil je meer tijd voor privé

– Wil je winst maken of winst vergroten

Dan help ik je graag op weg naar meer inzicht in je financiën: de basisvoorwaarde voor financiële rust en verstandige ondernemerskeuzes.

Wat klanten zeggen:

“Door de samenwerking met Jolanda heb ik nu inzicht, overzicht en meer kennis van mijn eigen bedrijf. Het geeft enorm veel rust dat ik dingen nu kan overzien.”

“Jolanda is zichzelf: eerlijk, direct, supportive, heeft humor en windt nergens doekjes om. Ze kan ook doorpakken en ingewikkelde zaken eenvoudig maken.”

“Het meest waardevol vind ik het overzicht, de ondersteuning, de schouder om op te leunen, de zetjes die je geeft, de deadlines die je me stelt (verschrikkelijk, maar heel belangrijk) en de strategie waar je me in mee neemt.”

Plan gerust vrijblijvend een afspraak in via de link op mijn website.

Contactpersoon: Jolanda Noordzij
Contactgegevens:

Zaagmolen 14
5481 MN Schijndel

T: 06-12424579

Deel