Nog geen lid?

Word ook lid! Al meer dan

leden gingen je voor!

Word lid of login om toegang te krijgen tot het netwerk met alle leden.

Maak alvast kennis met onze premium partners!

Naast alle Basis- en Premiumleden zijn er ook Premium Partners van ABCO Nederland. De Premium Partners stellen zich graag aan u voor.

Ellen de Mol

Ellen de Mol

Hi, ik ben Ellen

Als specialist met jarenlange ervaring in de salarisadministratie heb ik in 2018 de stap genomen om als ondernemer het avontuur aan te gaan. Net als elke ondernemer die de stap zet voor zichzelf te beginnen, heb ik een passie voor mijn vakgebied. Ik voel me betrokken bij de ondernemers voor wie ik werk. Het meedenken, adviseren en afleveren van nauwkeurig werk vind ik erg belangrijk.

“Deskundigheid, passie voor het vak en persoonlijke benadering” noemen onze klanten als ze Salaris voor jou omschrijven. Wij willen toegevoegde waarden zijn voor iedere klant en streven naar een langdurige samenwerking. Samen met mijn team staan wij klaar om de volledige salarisadministratie uit handen te nemen!

Contactgegevens
T: 073 – 20 32 017
E: ellen@salarisvoorjou.nl
W: www.salarisvoorjou.nl

Focus leidt tot resultaat. Dat is dan ook meteen wat NoReJa advies specifiek biedt aan administratie- en accountantskantoren. Niet meer, niet minder.

Focus als administratiekantoor op de onderliggende behoeften van de markt. Focus als boekhouder of accountant op de eigen optimale prestaties. En focus op een gefundeerd verdienmodel dat inspeelt op alle huidige bekend veronderstelde marktwerkingen in de administratieve branche.

NoReJa advies blijft aan de bal wat betreft de administratie- en accountancy sector. Periodiek houden wij het onderzoek ‘Hoe ervaart u de drukte in de btw-maand?’ Wij vinden het namelijk belangrijk om goed zicht te houden op wat speelt in de markt.

Wij gaan graag in gesprek met onze doelgroep, dagen administratie- en accountantskantoren uit en houden een spiegel voor.

NoReJa advies is er voor ieder type accountants- of administratiekantoor. Ongeacht voor welke uitdaging een kantoor staat. Het ene kantoor bezint zich op omzetgroei en overweegt portefeuilles/leads in te kopen. Terwijl de ander eenvoudigweg zoekt naar manieren om het aantal niet-declarabele uren terug te dringen. Voor iedere hulpvraag dragen wij bij aan een structurele aanpak.

In het bijzonder hebben wij aandacht voor administratiekantoren en accountantskantoren die zich tussen tafellaken en servet bevinden. Deze kantoren zijn eigenlijk te groot om te stoppen, te klein om duurzaam voort te bestaan. Om in NOAB-termen te praten ‘men is niet in staat een norminkomen te onttrekken uit de business’. Bijna 30% van de NOAB kantoren worstelt hiermee. Net als heel veel kantoren merkt men hier hard voor te moeten werken, wat ze dan ook doen. Ze werken enorm hard. Hoe is dat bij u?

Leeft u als ondernemer om te werken, of werkt u om te leven?

NoReJa advies laat kantoren de regie herpakken. Durft u de uitdaging aan?

Contactgegevens:
T: +31 70 7999 420
E: bcalatz@norejaadvies.nl
W: www.norejaadvies.nl

 

Heinie Nijsink is de grondlegger van Administratiekantoor Nijsink. Zij verzorgt de financiële administratie bij bedrijven, stelt jaarrekeningen samen en bespreekt deze met de klanten.
Ook de loonadministratie en alle bijbehorende belastingaangiften zijn bij haar in goede handen.
Werken met cijfers is haar hobby!

Gerrit Nijsink is mede-eigenaar van Administratiekantoor Nijsink. Hij verzorgt de financiële administratie voor bedrijven vanuit ons eigen kantoor, stelt jaarrekeningen samen, verzorgt de bijbehorende belastingaangiften en alle overige werkzaamheden.
Administratief werk is zijn hobby!

Ons kantoor bestaat sinds december 2001 en wordt gevormd door Heinie Nijsink en Gerrit Nijsink en is gevestigd in Rijssen. Wij werken voornamelijk met de volgende softwareprogramma’s:

iMuisOnline
Loket.nl
Fiscaal Gemak

Voor enkele opdrachtgevers zijn zij ook werkzaam met andere software pakketten onder andere: Exact Online; Exact Globe; Carerix.

Ons kantoor verwerkt administraties, stelt jaarrekeningen op, maakt fiscale aangiften en verzorgt loonadministraties. Ook voor fiscale advisering kun je bij ons terecht.

Maak gerust eens persoonlijk kennis met Heinie en Gerrit.

Met vriendelijke groet,
Gerrit & Heinie Nijsink

Contactgegevens
T: 0548-522500
E: info@administratiekantoornijsink.nl
W: www.administratiekantoornijsink.nl
Hans van den Hurk - Cygnus Tax

Hans van den Hurk - Cygnus Tax

Doen waar je goed in bent.

Steeds meer bedrijven breiden uit over de grens. Wij zijn dé partner voor de adviseur die zijn klanten hierin zelf wil begeleiden. Niet alleen ondersteunen we vaktechnisch, we voeren desgewenst ook uit en ontzorgen de adviseur in het gehele internationale traject, inclusief eventuele disputen.

Dus heb je te maken met klanten die zakendoen in en met het buitenland laat je professioneel adviseren en helpen. Neem contact met ons op.

We organiseren ook studiebijeenkomsten op maat. Heb je hierin interesse? Laat het ons weten!

Hans van den Hurk

Contactgegevens
M: +31 6 204 385 68
E: hurk@cygnustax.com
W: www.cygnustax.com
Ramon Freriks - Explainer Video Agency

Ramon Freriks - Explainer Video Agency

Betaalbare animatie explainer video’s

De financiële sector is traditiegetrouw een branche met ingewikkeld uit te leggen producten en diensten. Veel van jouw potentiële klanten zullen moeite hebben jouw dienstverlening of product direct te begrijpen. Dat mensen tegenwoordig online niet of nauwelijks meer lezen helpt hierin natuurlijk niet mee. Een grote uitdaging dus binnen jouw marketing om jouw doelgroep toch te laten snappen wat jullie toegevoegde waarde is én hoe jullie te werk gaan.

Een animatie explainer video is de perfecte tool om dit op een leuke en duidelijk manier wél goed over te brengen. Jouw potentiële klant hoort of leest dan niet alleen jouw verhaal, maar dit verhaal wordt ondersteund door beeld wat zorgt dat jouw verhaal veel beter blijft hangen.

EVA Explainer Video Agency is PREMIUM partner van ABCO Nederland en helpt jou graag met jouw eigen animatie explainer video.

Duur? Zeker niet. Check de website voor de tarieven.

Iets voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Contactgegevens
T: 020 261 2489
E: eva@explainervideoagency.nl
W: www.explainervideoagency.nl

 

Paul Philipse

Paul Philipse

Leuker en makkelijker

Philipse Accountancy & Advisering is een ervaren accountantskantoor waar kennis en ervaring dagelijks op professionele wijze samenkomen. De motor achter Philipse Accountancy & Advisering is Paul Philipse AA.

Als ondernemer wil je ondernemen  en dus vooral dingen doen waar je goed in bent. Je zit niet te wachten op zaken als (financiële) administratie, fiscale aangiftes en jaarrekeningen.
Toch is het belangrijk dat deze zaken goed geregeld zijn. Een accountant kan uitkomst bieden. Je kunt er o.a. terecht voor:

• Administratieve dienstverlening

• Bedrijfs-economische advisering

• Samenstellen van jaarrekeningen

• Fiscale aangifte

• Salarisadministratie

Accountancy platform ‘Yuki’ Met Yuki werken we slimmer, sneller, gemakkelijker én effectiever samen met onze klant. Ongeacht de afstand. Via Yuki krijgt de klant tevens meer inzicht in de eigen administratie.

Contactgegevens
T: 077 – 3512 231
E: welkom@philipse-accountancy.nl
W: www.philipse-accountancy.nl

Danielle Rijk- van Domburg Rsa

Danielle Rijk- van Domburg Rsa

Ik ben Danielle Rijk- van Domburg, met meer dan 20 jaar ervaring in de salarisadministratie bij accountantskantoren. Nirpa geregistreerd.

In 2016 ben ik met SalarisResults mijn dienstverlening aan gaan bieden. Als ervaren salarisadministrateur en salarisadviseur kan ik u ondersteunen indien u tijdelijk extra capaciteit nodig heeft op de salarisadministratie.

Ook denk ik graag met u mee bij conversies of andere diverse personeelsvraagstukken. Ik kan wanneer nodig overleggen met experts op andere vakgebieden, zoals arbeidsrechtsadvocaten en arbeidsdeskundigen. Ook organiseer ik regelmatig seminars en verzorg ik lezingen voor een breed publiek.

Als ervaren consultant ben ik door heel Nederland inzetbaar en heb al vele grote maar ook diverse kleinere accountants en administratiekantoren mogen ondersteunen en adviseren.

Ervaring met diverse salarissoftware is ruimschoots aanwezig. Exact, Unit4, Loket.nl, NMBRS etcetera.

Ik ga met u in overleg over uw wensen en pas mijn dienstverlening daarop aan.

Ook kunt u natuurlijk de salarisadministratie uitbesteden als u hier behoefte aan hebt. Uiteraard alles compleet in uw eigen huisstijl. Wij gaan zorgvuldig om met uw bedrijfs-en persoonsgegevens. Daarom gebruiken wij een speciaal programma om e-mails met vertrouwelijke gegevens met encryptie (versleuteling) te verzenden en te ontvangen.

SalarisResults is uw betrouwbare partner bij de verwerking van complete salarisadministraties van heel klein tot groot. SalarisResults is niet verbonden aan 1 accountants- of administratiekantoor, maar volledig onafhankelijk. U weet dus zeker dat er geen sprake is van verborgen concurrentie.

Neem eens een kijkje op  www.salarisresults.nl of neem vrijblijvend contact met mij op.

“Salarisadministratie deed men er vroeger even bij. Maar alle complexe regelingen van tegenwoordig maken het tot een volwaardig specialisme”.

Danielle Rijk- van Domburg RSa

Contactgegevens
T: 06-53765220
E: info@salarisresults.nl
W: www.salarisresults.nl
Henri Pellemans - Pellemans Personal Finance

Henri Pellemans - Pellemans Personal Finance

Voor advies, pensioen- en lijfrenteberekeningen

Pellemans Personal Finance maakt pensioen- en lijfrenteberekeningen tegen vaste tarieven. Deze service wordt verleend aan accountants, belastingadviseurs, (echtscheidings-) advocaten en administratiekantoren.

Verder kunt u hier terecht voor advies over pensioenen en lijfrenten.

Pensioenberekening vanaf €60 Lijfrenteberekening vanaf €30

Contactgegevens
T: 06 – 5370 2201
E: henri@pellemans.nl
W: www.pellemans.nl

De Vroonhof Juristen

De Vroonhof Juristen

De Vroonhof Juristen wordt gevormd door Savannah Snellenburg en Maarten-Joost Swenker. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van civieljuridisch advies waarbij Savannah zich concentreert op het arbeids-, cao-recht en privacyrecht en Maarten-Joost op het ondernemings- en insolventierecht.

Wij hebben onze ervaring opgedaan bij diverse adviesorganisaties zowel bij de Big Four kantoren als bij regionale organisaties. Gezien deze achtergrond zijn we gewend in nauw overleg met accountants en fiscalisten te werken waarbij we niet alleen adviseren aan de MKB-ondernemer zelf maar Maarten-Joost ook sparingpartner is voor accountants en fiscalisten voor wat betreft de juridisch aspecten van de jaarrekening, financieringsconstructies en continuïteit. Het in beeld brengen van potentiële risico’s bij discontinuiteit is hier ook een belangrijk onderdeel van. Savannah begeleidt met name werkgevers met advisering op het gebied van het arbeidsrecht en personeelsbeleid waaronder ook personele herstructureringen en ontslagzaken.

Beiden zijn als docent verbonden aan diverse (beroeps)organisaties en zijn vanuit dien hoofde gewend kennis over te dragen. Kenmerkend is dat we graag in teamverband werken om zo in gezamenlijk overleg tot het beste resultaat te komen.

Contactgegevens
T: 06 – 3064 0490
T: 06 – 5373 2531                                                                                  E: juristen@devroonhof.nl
W: www.devroonhof.nl

Alle leden door heel Nederland:

Breda

Nuenen

Capelle aan den IJssel

Appingedam

Eelderwolde

Horst

Den Haag

Goirle

Volkel

Goes

Den Helder

Weert

Leiden

Weert

Rotterdam

Geldrop

Waalre

Maarheeze

Millingen aan de Rijn

Velden

apeldoorn

rosmalen

deurne

ermelo

Neede

Zundert

Purmerend

Alkmaar

Haarlem

Noordwijkerhout

Amsterdam

Tilburg

Berg en Dal

Tholen

Dronten

Alphen aan den Rijn

Oostburg

Barneveld

Eindhoven

Puiflijk

Bergeijk

Arnhem

Lisse

Nijkerk

Amstelveen

Nijmegen

Stadskanaal

Helmond

Uden

Utrecht

Heeswijk-Dinther

Zeist

Leusden

Bunnik

Veenendaal

Etten-Leur

Rijsbergen

Grubbenvorst

Amersfoort

Heesch

Baarn

Best

Delft

Barendrecht

Veghel

Lelystad

Beesd

Meerssen

Boxtel

Doetinchem

Zutphen

Schijndel

Enkhuizen

Nieuwkuijk

Hoofddorp

Maasbree

Nieuwegein

Diemen

Volendam

Ridderkerk

Woerden

Malden

Zaltbommel

Zoetermeer

Stiens

Rijssen

Wijchen

's-Hertogenbosch

Nunspeet

Teteringen

Bavel

Groningen

Assen

Duiven

Heerlen

Maarssen

Heino

Paterswolde

Noordwijkerhout

Emmen

Zwolle

Bussum

Beek

Lienden

Dongen

Hapert

Wageningen

Rijswijk

Hendrik Ido Ambacht

Staphorst

Boijl

Drongelen

Soest

Leeuwarden

Lent

Wognum

Wormerveer

Venlo

Enschede

Harmelen

Almelo

Musselkanaal

Beverwijk

Dwingeloo

Landsmeer

Deventer

Hoensbroek

Eemnes

Ens

Reeuwijk

Heukelum

Ede

Sittard

Vledder

Dorst

Vught

Huizen

Haaren

Heerlen

Almere

Den Dolder

Vierlingsbeek

Kornhorn

Heemskerk

alkmaar-almelo-almere-alphen aan den rijn-amersfoort-amstelveen-amsterdam-apeldoorn-appingedam-arnhem-assen-baarn-barendrecht-barneveld-bavel-beek-beesd-bergeijk-berg en dal-best-beverwijk-boijl-boxtel-breda-bunnik-bussum-capelle ad ijssel-delft-den bosch-den dolder-den haag-den helder-deurne-deventer-diemen-doetinchem-dongen-dorst-drongelen-dronten-duiven-dwingeloo-ede-eemnes-eelderwolde-eindhoven-emmen-enkhuizen-ens-enschede-ermelo-etten-leur-geldrop-goes-goirle-groningen-grubbenvorst-haaren-haarlem-hapert-harmelen-heemskerk-heerlen-heesch-heeswijk-dinther-heino-helmond-hendrik ido ambacht-heukelum-hoensbroek-hoofddorp-horst-huizen-kornhorn-landsmeer-leeuwarden-leiden-lelystad-lent-leusden-lienden-lisse-maarheeze-maarssen-maasbree-malden-meerssen-millingen aan de rijn-musselkanaal-neede-nieuwegein-nieuwkuijk-nijkerk-nijmegen-noordwijkerhout-nuenen-nunspeet-oostburg-paterswolde-puiflijk-purmerend-reeuwijk-rijsbergen-rijssen-rijswijk-rosmalen-rotterdam-schijndel-sittard-soest-stadskanaal-staphorst-stiens-teteringen-tholen-tilburg-uden-utrecht-veenendaal-veghel-velden-venlo-vierlingsbeek-vledder-volendam-volkel-vught-waalre-wageningen-weert-wijchen-woerden-wognum-wormerveer-zaltbommel-zeist-zoetermeer-zundert-zutphen-zwolle

Sluit ook aan bij het leukste netwerk van Nederland en maak persoonlijk kennis met alle leden!