samen bereik je meer

Netwerk voor kantoren werkzaam in de administratieve-, fiscale- of accountancybranche.

capaciteit – nieuwe opdrachten – Academy – samenwerken – overname – opvolging – promotie – bijeenkomsten 

 

ABCO
NEDERLAND

Wij staan voor het oplossen van uitdagingen door inzet van een krachtig netwerk. Waar kunnen wij jou mee helpen? Daag ons uit! Registreer en ervaar de kracht van een warm netwerk.

Wat is ABCO Nederland?

ABCO Nederland is een netwerk van en voor ondernemers binnen de financiële sector. De aangesloten kantoren helpen elkaar. De meest voorkomende zaken zijn capaciteitsproblemen, specialistische vakkennis en het vinden van nieuwe opdrachten. De laatste jaren is het aantal eenmanskantoren sterk gegroeid terwijl de wetgeving zeer omvangrijk en complex is. Er wordt van jou veel verwacht als ondernemer en jij wil de klant goed en tijdig helpen. Wij merken dat er vraag is vanuit de markt om elkaar te helpen bij o.a. het uitbesteden van werk, delen van kennis en het aanbieden van diensten. ABCO Nederland brengt de juiste ondernemers met elkaar in contact. Er is altijd iemand in het netwerk die jou kan helpen of wellicht ben jij degene die een ander kan bijstaan en werk uit handen kan nemen. Wij helpen ondernemers met elkaar te verbinden! Laat jouw uitdaging geen probleem worden!

k

Werk uitbesteden

Te veel werk? Besteed via dit platform het werk uit dat je zelf niet kunt of wilt doen. Plaats een opdracht en ontvang reacties van opdrachtnemers zonder tussenkomst van ons.

Diensten aanbieden

Te weinig werk? Bied via dit platform je diensten en beschikbaarheid aan. Ontvang daarna reacties van opdrachtgevers, zonder tussenkomst van ons.

VTO/Netwerken

Wij organiseren VTO’s en bijeenkomsten zodat je elkaar online en offline kan ontmoeten en om te netwerken. Maak op een leuke manier kennis met de andere leden en/of prospects.

Werkwijze

Het is heel simpel. Je kiest een abonnement en vult je accountgegevens aan. Vervolgens kun je beginnen met het plaatsen van opdrachten of het aanbieden van je diensten. De vermeldingen zijn alleen zichtbaar voor geregistreerde gebruikers. Uiteindelijk kunnen geïnteresseerden zonder tussenkomst van ons direct contact met jou opnemen.

Prijzen

Basis
€85,- voor het eerste jaar
of
€195,- voor de eerste twee jaar
Premium

Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Direct Contact
met ons!

Transparantie is erg belangrijk in deze tijd. Wij zijn er te allen tijde om alle vragen te beantwoorden. Laat dus een bericht achter via onderstaand formulier.

Geen spam