Al meer dan

leden door heel Nederland

Breda

Nuenen

Capelle aan den IJssel

Appingedam

Eelderwolde

Horst

Den Haag

Goirle

Volkel

Goes

Den Helder

Weert

Leiden

Weert

Rotterdam

Geldrop

Waalre

Maarheeze

Millingen aan de Rijn

Velden

apeldoorn

rosmalen

deurne

ermelo

Neede

Zundert

Purmerend

Alkmaar

Haarlem

Noordwijkerhout

Amsterdam

Tilburg

Berg en Dal

Tholen

Dronten

Alphen aan den Rijn

Oostburg

Barneveld

Eindhoven

Puiflijk

Bergeijk

Arnhem

Lisse

Nijkerk

Amstelveen

Nijmegen

Stadskanaal

Helmond

Uden

Stolwijk

Wezep

Gouda

Utrecht

Heeswijk-Dinther

Zeist

Leusden

Bunnik

Veenendaal

Etten-Leur

Rijsbergen

Grubbenvorst

Amersfoort

Heesch

Baarn

Best

Oegstgeest

Delft

Barendrecht

Veghel

Valkenswaard

Lelystad

Beesd

Meerssen

Eersel

Boxtel

Doetinchem

Kampen

Zutphen

Ruurlo

Schijndel

Enkhuizen

Nieuwkuijk

Hoofddorp

Maasbree

Nieuwegein

Berlicum

Diemen

Elst

Venray

Volendam

Bladel

Ridderkerk

Woerden

Malden

Zaltbommel

Zoetermeer

Stiens

Rijssen

Wijchen

's-Hertogenbosch

Nunspeet

Teteringen

De Meern

Bavel

Almere

Groningen

Assen

Duiven

Dreischor

Heerlen

Maarssen

Heino

Paterswolde

Noordwijkerhout

Emmen

Zwolle

Bussum

Beek

Lienden

Dongen

Hapert

Wageningen

Rijswijk

Hendrik Ido Ambacht

Staphorst

Boijl

Drongelen

Soest

Leeuwarden

Lent

Wognum

Wormerveer

Venlo

Enschede

Harmelen

Almelo

Musselkanaal

alkmaar-almelo-almere-alphen aan den rijn-amersfoort(3)-amstelveen(2)-amsterdam(3)-apeldoorn(3)-appingedam-arnhem-assen-baarn-barendrecht(2)-barneveld(3)-bavel-beek-beesd-bergeijk-berg en dal-berlicum-best(2)-bladel-boijl-boxtel(3)-breda (3)-bunnik(2)-bussum-capelle ad ijssel-delft-de meern(2)-den bosch-den haag(3)-den helder-deurne-diemen-doetinchem(2)-dongen-dreischor-drongelen-dronten(2)-duiven-eelderwolde-eersel-eindhoven (14)-elst-emmen-enkhuizen-enschede-ermelo-etten-leur-geldrop(2)-goes-goirle-gouda-groningen-grubbenvorst-haarlem(4)-hapert-harmelen-heesch-heeswijk-dinther-heino-helmond (2)-hendrik ido ambacht-hoofddorp(2)-horst-kampen-leeuwarden-leiden(2)-lelystad(3)-lent-leusden-lienden-lisse-maarheeze-maarssen-maasbree-malden-meerssen-millingen aan de rijn-musselkanaal-neede-nieuwegein-nieuwkuijk-nijkerk-nijmegen(2)-noordwijkerhout-nuenen(3)-nunspeet-oegstgeest-oostburg-paterswolde-puiflijk-purmerend-rijsbergen-rijssen-rijswijk-rosmalen-rotterdam(5)-ruurlo-schijndel-soest-stadskanaal-staphorst-stiens-stolwijk-teteringen-tholen-tilburg(3)-uden-utrecht(4)-valkenswaard-veenendaal-veghel(2)-velden-venlo-venray-volendam-volkel-waalre-wageningen-weert(3)-wezep-wijchen(3)-woerden-wognum-wormerveer-zaltbommel-zeist-zoetermeer-zundert(2)-zutphen-zwolle(2)

Maak kennis met onze premium partners!

Behalve Premium- en Basis-leden zijn er op dit moment ook 8 Premium Partners van ABCO Nederland. De leden zijn niet zichtbaar op deze pagina. De Premium Partners hebben voor meer zichtbaarheid gekozen, ze stellen zich hieronder graag aan u voor. Binnenkort staan ze hier allemaal vermeld. Ook Premium Partner worden? Neem contact met ons op.

 

Ellen de Mol

Ellen de Mol

Hi, ik ben Ellen

Als specialist met jarenlange ervaring in de salarisadministratie heb ik in 2018 de stap genomen om als ondernemer het avontuur aan te gaan. Net als elke ondernemer die de stap zet voor zichzelf te beginnen, heb ik een passie voor mijn vakgebied. Ik voel me betrokken bij de ondernemers voor wie ik werk. Het meedenken, adviseren en afleveren van nauwkeurig werk vind ik erg belangrijk.

“Deskundigheid, passie voor het vak en persoonlijke benadering” noemen onze klanten als ze Salaris voor jou omschrijven. Wij willen toegevoegde waarden zijn voor iedere klant en streven naar een langdurige samenwerking. Samen met mijn team staan wij klaar om de volledige salarisadministratie uit handen te nemen!

Contactgegevens
T: 073 – 20 32 017
E: ellen@salarisvoorjou.nl
W: www.salarisvoorjou.nl

Focus leidt tot resultaat. Dat is dan ook meteen wat NoReJa advies specifiek biedt aan administratie- en accountantskantoren. Niet meer, niet minder.

Focus als administratiekantoor op de onderliggende behoeften van de markt. Focus als boekhouder of accountant op de eigen optimale prestaties. En focus op een gefundeerd verdienmodel dat inspeelt op alle huidige bekend veronderstelde marktwerkingen in de administratieve branche.

NoReJa advies blijft aan de bal wat betreft de administratie- en accountancy sector. Periodiek houden wij het onderzoek ‘Hoe ervaart u de drukte in de btw-maand?’ Wij vinden het namelijk belangrijk om goed zicht te houden op wat speelt in de markt.

Wij gaan graag in gesprek met onze doelgroep, dagen administratie- en accountantskantoren uit en houden een spiegel voor.

NoReJa advies is er voor ieder type accountants- of administratiekantoor. Ongeacht voor welke uitdaging een kantoor staat. Het ene kantoor bezint zich op omzetgroei en overweegt portefeuilles/leads in te kopen. Terwijl de ander eenvoudigweg zoekt naar manieren om het aantal niet-declarabele uren terug te dringen. Voor iedere hulpvraag dragen wij bij aan een structurele aanpak.

In het bijzonder hebben wij aandacht voor administratiekantoren en accountantskantoren die zich tussen tafellaken en servet bevinden. Deze kantoren zijn eigenlijk te groot om te stoppen, te klein om duurzaam voort te bestaan. Om in NOAB-termen te praten ‘men is niet in staat een norminkomen te onttrekken uit de business’. Bijna 30% van de NOAB kantoren worstelt hiermee. Net als heel veel kantoren merkt men hier hard voor te moeten werken, wat ze dan ook doen. Ze werken enorm hard. Hoe is dat bij u?

Leeft u als ondernemer om te werken, of werkt u om te leven?

NoReJa advies laat kantoren de regie herpakken. Durft u de uitdaging aan?

Contactgegevens:
T: +31 70 7999 420
E: bcalatz@norejaadvies.nl
W: www.norejaadvies.nl

 

Heinie Nijsink is de grondlegger van Administratiekantoor Nijsink. Zij verzorgt de financiële administratie bij bedrijven, stelt jaarrekeningen samen en bespreekt deze met de klanten.
Ook de loonadministratie en alle bijbehorende belastingaangiften zijn bij haar in goede handen.
Werken met cijfers is haar hobby!

Gerrit Nijsink is mede-eigenaar van Administratiekantoor Nijsink. Hij verzorgt de financiële administratie voor bedrijven vanuit ons eigen kantoor, stelt jaarrekeningen samen, verzorgt de bijbehorende belastingaangiften en alle overige werkzaamheden.
Administratief werk is zijn hobby!

Ons kantoor bestaat sinds december 2001 en wordt gevormd door Heinie Nijsink en Gerrit Nijsink en is gevestigd in Rijssen. Wij werken voornamelijk met de volgende softwareprogramma’s:

iMuisOnline
Loket.nl
Fiscaal Gemak

Voor enkele opdrachtgevers zijn zij ook werkzaam met andere software pakketten onder andere: Exact Online; Exact Globe; Carerix.

Ons kantoor verwerkt administraties, stelt jaarrekeningen op, maakt fiscale aangiften en verzorgt loonadministraties. Ook voor fiscale advisering kun je bij ons terecht.

Maak gerust eens persoonlijk kennis met Heinie en Gerrit.

Met vriendelijke groet,
Gerrit & Heinie Nijsink

Contactgegevens
T: 0548-522500
E: info@administratiekantoornijsink.nl
W: www.administratiekantoornijsink.nl
Hans van den Hurk - Cygnus Tax

Hans van den Hurk - Cygnus Tax

Doen waar je goed in bent.

Steeds meer bedrijven breiden uit over de grens. Wij zijn dé partner voor de adviseur die zijn klanten hierin zelf wil begeleiden. Niet alleen ondersteunen we vaktechnisch, we voeren desgewenst ook uit en ontzorgen de adviseur in het gehele internationale traject, inclusief eventuele disputen.

Dus heb je te maken met klanten die zakendoen in en met het buitenland laat je professioneel adviseren en helpen. Neem contact met ons op.

We organiseren ook studiebijeenkomsten op maat. Heb je hierin interesse? Laat het ons weten!

Hans van den Hurk

Contactgegevens
M: +31 6 204 385 68
E: hurk@cygnustax.com
W: www.cygnustax.com
Ramon Freriks - Explainer Video Agency

Ramon Freriks - Explainer Video Agency

Betaalbare animatie explainer video’s

De financiële sector is traditiegetrouw een branche met ingewikkeld uit te leggen producten en diensten. Veel van jouw potentiële klanten zullen moeite hebben jouw dienstverlening of product direct te begrijpen. Dat mensen tegenwoordig online niet of nauwelijks meer lezen helpt hierin natuurlijk niet mee. Een grote uitdaging dus binnen jouw marketing om jouw doelgroep toch te laten snappen wat jullie toegevoegde waarde is én hoe jullie te werk gaan.

Een animatie explainer video is de perfecte tool om dit op een leuke en duidelijk manier wél goed over te brengen. Jouw potentiële klant hoort of leest dan niet alleen jouw verhaal, maar dit verhaal wordt ondersteund door beeld wat zorgt dat jouw verhaal veel beter blijft hangen.

EVA Explainer Video Agency is PREMIUM partner van ABCO Nederland en helpt jou graag met jouw eigen animatie explainer video.

Duur? Zeker niet. Check de website voor de tarieven.

Iets voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Contactgegevens
T: 020 261 2489
E: eva@explainervideoagency.nl
W: www.explainervideoagency.nl

 

Paul Philipse

Paul Philipse

Leuker en makkelijker

Philipse Accountancy & Advisering is een ervaren accountantskantoor waar kennis en ervaring dagelijks op professionele wijze samenkomen. De motor achter Philipse Accountancy & Advisering is Paul Philipse AA.

Als ondernemer wil je ondernemen  en dus vooral dingen doen waar je goed in bent. Je zit niet te wachten op zaken als (financiële) administratie, fiscale aangiftes en jaarrekeningen.
Toch is het belangrijk dat deze zaken goed geregeld zijn. Een accountant kan uitkomst bieden. Je kunt er o.a. terecht voor:

• Administratieve dienstverlening

• Bedrijfs-economische advisering

• Samenstellen van jaarrekeningen

• Fiscale aangifte

• Salarisadministratie

Accountancy platform ‘Yuki’ Met Yuki werken we slimmer, sneller, gemakkelijker én effectiever samen met onze klant. Ongeacht de afstand. Via Yuki krijgt de klant tevens meer inzicht in de eigen administratie.

Contactgegevens
T: 077 – 3512 231
E: welkom@philipse-accountancy.nl
W: www.philipse-accountancy.nl

Frank van der Spruit - Financieringskring

Frank van der Spruit - Financieringskring

Hét netwerk voor zakelijke financiële oplossingen

Financieringskring is in 2019 opgericht door ondernemers die jarenlange ervaring hebben in de financiële dienstverlening. Wij zijn een netwerk, een kring, van ondernemers, adviseurs en geldverstrekkers die de toenemende vraag en aanbod op het gebied van zakelijke financiële oplossingen bij elkaar brengt. Om dat te kunnen doen beschikken wij over een backoffice met aanstellingen bij alle geldverstrekkers in Nederland. Voor het advies richting ondernemers en financieel experts hebben wij 30 adviseurs, dus er is altijd een adviseur in de buurt.

In eerste instantie richt onze dienstverlening zich op het financieren van zakelijk en belegd vastgoed. Maar steeds vaker zijn ondernemers op zoek naar meerdere/andere vormen van financiering. De huisbank geeft hierbij niet altijd thuis, maar gelukkig zijn er steeds meer partijen die verder kijken en denken. Doordat wij overeenkomsten hebben met veel geldverstrekkers kunnen wij oplossingen bieden voor nagenoeg elk zakelijk financieringsvraagstuk, hoe klein of groot dit vraagstuk ook is.

Voor welke financieringen kan men bij ons terecht:
• zakelijk en belegd vastgoed
• vastgoedprojecten
• werkkapitaal
• factoring
• lease
• crowdfunding

Andere diensten die wij bieden zijn:
• Mediation, zowel zakelijk als privé
• Energie afnemen, besparen en opwekken

Bent u ondernemer of helpt u ondernemers bij hun dagelijkse bedrijfsvoering en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contactgegevens
T: 0497-338221
E: info@financieringskring.nl
W: www.financieringskring.nl
Henri Pellemans - Pellemans Personal Finance

Henri Pellemans - Pellemans Personal Finance

Voor advies, pensioen- en lijfrenteberekeningen

Pellemans Personal Finance maakt pensioen- en lijfrenteberekeningen tegen vaste tarieven. Deze service wordt verleend aan accountants, belastingadviseurs, (echtscheidings-) advocaten en administratiekantoren.

Verder kunt u hier terecht voor advies over pensioenen en lijfrenten.

Pensioenberekening vanaf €60 Lijfrenteberekening vanaf €30

Contactgegevens
T: 06 – 5370 2201
E: henri@pellemans.nl
W: www.pellemans.nl

Sluit je nu ook aan en maak persoonlijk kennis met alle leden!

Ga naar de homepagina en klik op de registreer button. Na registratie kun je alle leden zien op deze pagina. Je kan de bedrijfsomschrijving lezen van alle leden en je ziet de contactgegevens staan. Maak vervolgens persoonlijk kennis met de leden !